Profiel

Hoger Veiligheidskundige / Kwaliteitsmanager / Consultant managementsystemen

Ing. N.H. Steenbergen

Hoger Veiligheidskundige / Kwaliteitsmanager /
Consultant managementsystemen

Teak-care is in september 2004 opgericht door Noortje Steenbergen, na haar afgeronde opleiding voedingsmiddelentechnologie en kwaliteitsmanagement aan de Hogere Agrarisch School te ‘s-Hertogenbosch. Om de klant nog meer mogelijkheden te bieden en van nog betere service te voorzien heeft ze zich verder ontwikkelt tot Hoger Veiligheidskundige. Haar doorzettingsvermogen, inzicht, meedenkend vermogen, flexibiliteit zijn één van haar sterke punten om te zorgen voor een goed eindresultaat voor uw bedrijf.

STUUR EEN E-MAIL

Over TEAK Care

Teak-care staat voor Trainingen, Examineringen, Advies en Kwaliteitssystemen. Wij zijn gericht op kwaliteit- en veiligheidsmanagement en kunnen uw bedrijf op alle gebieden rondom kwaliteit en veiligheid adviseren en ondersteunen.

De kracht van Teak-care ligt in het persoonlijk contact, direct actie ondernemen, 100% kwaliteit leveren en met uw bedrijf meedenken. Onze diensten zijn doeltreffend, toepasbaar, betaalbaar en afgestemd op uw wensen.

Medewerkers van Teak-care laten zich regelmatig bijscholen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Sinds 2008 zijn wij gediplomeerd Lead auditor ISO22000.

Heeft u vragen over kwaliteit en veiligheid of wilt u uw bedrijf laten certificeren, neem dan gerust contact op met Teak-care. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Partners & Klanten

Wij werken met plezier voor:

Teak-Care werkt voor diverse soorten organisaties, o.a. in de voeding, bouw, grond-, weg- en waterbouw, veehouderij en installatie technische ondernemingen.

Samenwerking met grote partners zoals RSK Group Netherlands, Varkenshouderij A. van Genugten BV, Oostvogels B.V. en Unified B.V.